Retourneren  herroepingsrecht
banner facebook hebbendingetjes

Retourneren & Herroepingsrecht


Retourneren & herroepingsrechtJe hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Met uitzondering van handgemaakte, persoonlijke items.
Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.
Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.
Indien je gebruik maakt van herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden.
Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via hebbendingetjes@hotmail.nl
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangen van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Product ruilen?

 

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met hebbendingetjes@hotmail.nl
 De kosten voor terugzending van het product zijn wel voor eigen rekening.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN